New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like to try new activities? Why?

Answer- Yes. By doing new things, I learn about all the unknown things as well as I can get the idea about some other activities.

Question 2:- What activities would you like to try?

Answer- I am fond of cooking. So I keep on doing this activity. Like every day, I try to prepare a new dish.

Question 3:- Is it good for people to try new things?

Answer- Yes, of course. There are many things we can learn from it. If we try to do something new, we definitely make some mistakes. By that, we can learn.

Question 4:- Why are some people afraid of trying new things?

Answer- They have a fear of losing. But if u do not try to do something new, how can you get better things in life.

Question 5:- What activities did you do when you were a child?

Answer- I used to play outdoor games like badminton, cricket dose ball, etc. And apart from that, I used to sit at my dad’s shop.

Question 6:- Do you like to try new activities alone or with friends?

Answer- Alone. I am a very bad person. I don’t like anyone’s company. I like to do all the things by myself. I don’t like anyone’s interruption.

Question 7:- Did you try new activities when you were younger?

Answer- Yes. There are many things I have done in my college days. All the bad, as well as good activities, are done by me.

Question 8:- What help do people need when they’re trying new things?

Answer- Mental and physical support and sometimes financial support.

Question 9:- What are some of the difficulties a person might have when they try something new?

Answer- There are problems with money, and sometimes it is possible that many things can not be done with a single person. So this kind of problem they face.

Question 10:- Do you think it’s better to have new experiences when you’re young or when you’re older?

Answer- Young. When one is young, he is in the state of mind that he can learn many things, as well as the grasping power, is also much more than the older ones.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top