Language & Smile Speaking Part 1 Questions With Answers

Language & Smile Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Language & Smile Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. What languages do you speak?

Answer – Well, I can speak mainly three English, Punjabi and Hindi languages.

Question 2. When did you learn English?

Answer – I started learning English from my primary school as it was a compulsory subject for all students in the early classes.

Question 3. Do you think English is difficult to learn?

Answer – I do not think that English is a difficult language as it is just a language like others and it depends upon the person as they are giving enough time for practice.

Question 4. Would you like to learn other languages?

Answer – Yes, I like to learn other languages like the Korean language because I love Korean dramas. Unfortunately,, I had to translate them into English, but if I get a chance to learn this language, I will definitely go for it.

Question 5. Would you like to learn other languages?

Answer – Most of the time, I smile but not always, but I think a smile is the best way to spread positivity.

Question 6. Do you like smiling?

Answer – Precisely, I love smiling as I said before, it spreads positivity, and it also makes us look better.

Question 7. Should people smile more?

Answer – Definitely, people should smile more as it is a symbol of positivity, and it is the best way to make our world a better place.

Question 8. Do you smile while taking photos?

Answer – Yes, I always smile while taking photos because photos become a memory after some time, so I think it’s good to take pictures with a smiling face.

Question 9. When do people smile at others?

Answer – Usually, people smile at each other when they meet each other for the first time or wish someone a good morning.

Question 10. Can you recognise a fake smile?

Answer – I am not good at recognizing a fake smile because I do not have this ability as I cannot understand people’s intentions.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Overall Tips and Tricks for Speaking Ielts Exam

Scroll to Top