Apps IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Apps IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Apps IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. What apps have you used recently?

Answer:- The apps which I am using currently are Instagram, Facebook, Snapchat, WhatsApp. They are easy to use, and it has good parts to go through.

Question 2. What apps would you like to use in the future?

Answer:- Whatsapp app I think I’ll use in the future because it has some great improvement in the technical department. Recently they have added a payment option which is from my point of view is very flexible and feasible for people to use.

Question 3. How much time do you spend on these apps?

Answer:- However, I have a busy schedule, so I just spend some 2/3 hours on it though it is just for getting to know about what’s happening around the globe.

Question 4. Which mobile apps do you use?

Answer:- As I said, earlier I like to use Instagram because of its features like we can make reels, IGTV, upload pictures etc. And can scroll through the part which we like and can block or give feedback to someone.

Question 5. Which ones do you want to use?

Answer:- I want to use Facebook; also, it has been seen that they have also improved many features which is I think is very much needed, like privacy settings, videos, pages etc.

Question 6. Which ones are popular in your country?

Answer:- Oh! Without a doubt, it’s TikTok. People are head over heels; they make videos all the time without thinking whether it will be good or bad.

Question 7. Do you want to make an app?

Answer:- As I am not in an engineering department, I would say no. Also, it is time-consuming, and I am happy with what I am doing.

Question 8. What was the first app you used?

Answer:- I had used Facebook as my first app. I still remember people who use it for getting in touch with our close ones.

Question 9. Do older adults in your country like to use apps?

Answer:- I think yes. They are now also loving it; as I mentioned before, TikTok is crazy in our county, so some elder generation uses it for showcasing their talents like dancing, art, painting etc.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top