Volunteer Works IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Volunteer Works IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Volunteer Works IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Have you ever worked before?

Answer – No, this is my first job after graduation.

Question 2:- What was your first day at work like?

Answer –My first day was very scary. I was very nervous as it was my first job but the colleague there were very nice, they gave me work and everyone spoke with me very well. Due to which my nervousness went away.

Question 3:- What responsibilities did you have at work?

Answer –There are many responsibilities I have, such as wages maintenance, all accounts data maintenance and export-import shipment relative work.

Question 4:- What was your typical day like at work?

Answer –Throughout the day, I completed various account duties and payments duties, including answering phone calls and drafting emails.

Question 5:- Have you taken any volunteer works?

Answer –I have not to taken any volunteer works because I passed my graduation in 2019. After then I started work, but in future,, I want to become.

Question 6:- Why did you do the volunteer works?

Answer –Because I want to offer the chance to give somebody back to the community, I am looking to make good use of the time that I have available.

Question 7:- Do you know any volunteers?

Answer –I don’t know any volunteers because I haven’t time to meet volunteers.

Question 8:- How do you define volunteer work?

Answer –Volunteer work offers knowledge about a future career. Help people to encourage them and will see the right path for their life.

Follow Us on Facebook 

Also Read Some Think that Fathers Should Have Time Off from Work After the Birth of A Child

Scroll to Top