Text Message & Picnics IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

 Text Message & Picnics IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


 Text Message & Picnics IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like texting?

Answer:- mWell, Sometimes I like to texting. Special when I do not have time for taking calls, then I usually do text messages to others.

Question 2:- Do you prefer sending or receiving messages?

Answer:- Actually, it totally depends upon the condition that sometimes I prefer to send messages when I have a hectic schedule and sometimes when is important notice apart from this some urgent meals and the other things I like to take messages.

Question 3:- Have you ever received a confusing text message?

Answer:- Prayas Bhilai remembered when a Chinese in Kuwait message I received was some letters, but I do not understand what works wrote it was very confusing to me.

Question 4:- In what circumstances is making a phone call better than sending text messages?

Answer:- I think that circumstances when happened especially when it is urgent to convey any message together we can usually pick the call option button text messages because sometimes it takes time and they know what is only by the help of internet one can message for sometime cities was that is out of order, so it is crucial to convey a message by calls.

Question 5:- Did you go on a picnic when you were a child?

Answer:- Oh yes, I remember I went to a picnic with my friends. I want to my home down on the ground I have some snacks with me especially my mother came a special other plant is with me to take it was sorry mam paper technique for me.

Question 6:- How often do you go on a picnic now?

Answer:- As nowadays everyone is busy in their lives I am also be seen in my life, and I don’t have much time to go to picnic spot I often get chance to go apart and spend some time it’s just a minute cake for me.

Question 7:- Where do you go on a picnic?

Answer:- Near to my hometown garden, named Bharathi garden, I usually go there because there are so many amenities which I want outside like a clean wash after fit area and the space of parking.

Question 8:- What is the difference between a picnic and cooking at home?

Answer:- Actually according to mean to is at home user dai Aa àly routine one can know any different task to do at home but at we can do things together like share with others and cooking is like fun at the picnic.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top