Talk About a Leisure Activity Near or In the Sea that You Want to Try

Talk about a leisure activity near or in the sea that you want to try

  • What activity it is,
  • How you should prepare for the activity,
  • Why do you want to try it

Sample Answer of Talk About a Leisure Activity Near or In the Sea that You Want to Try

Well, from the last year after my graduation, I just thinking about my career goals so, I am so much into my daily tasks. Apart from it, I had started a job before few months so, and I don’t have much time to do these types of leisure activities. But if I want to talk about the activities which I like to do on the beaches then, There are a number of activities which I prefer to do.

First and foremost, I am very interested in walking at the sides of the sea because It reduces the working stress for me actually my grandparents are living near the seaside located about 20 km away from my home town when I feel bored from my tasks usually I prefer to visit that place. I like the view of the sunset and especially when there are music and breakfast gives the company.

There is one library at that place, so when my mood become happy, then I prefer to read the books also. So, basically, these are the activities which I am performing at the sea point.

Follow ups Talk About a Leisure Activity Near or In the Sea that You Want to Try

Question 1:- What kind of people like rest near the sea?

Answer – I think that mostly the persons for who beach is not the normal location in their daily life prefer to rest at sea.

Question 2:- What kinds of people rely on the sea?

Answer – Well, a region in which fishing is the main activity to survive and also the people for whomever other earning sources are not available for them to see is the main source.

Question 3:- What other activities can people do in and near the sea?

Answer – Most people rest at the see beaches and also do the activities like swimming and all.

Question 4:- What is the difference between young and older adults’ activities near or in the sea?

Answer – Well, I think younger prefer to do adventurous activities while older prefer to rest.

Question 5:- Do older adults enjoy spending time near the sea?

Answer – It totally depends on the individual. I think the age group doesn’t matter.

Question 6:- Is it popular to go to the seaside in your country?

Answer – Yes, vocationally people like to visit the beaches.

Question 7:- What are the advantages and disadvantages of spending time near the sea?

Answer – In advantage, we cal include many things like people feel free from their working routines and also the temperature also at the normal situation. on the other hand, there are possibilities to face any hazards like a tsunami or a cyclone.

Question 8:- Do you think that human activities are posing a threat to the oceans of the world?

Answer – Not all activities but there are certain activities which influence the sea in a bad manner, such as fishing and chemical disposal.

Question 9:- Do you think it’s important for children to learn how to swim?

Answer – Yes, it’s very important for children to secure their lives from the emergency flood.

Question 10:- Do you think that it is important to learn about the oceans and why?

Answer – As I told earlier, that for someone ocean is the only main source to earn apart from there many discoveries could be possible from it.

Question 11:- Do you think environmental problems can affect the oceans?

Answer – Yes, environmental problem majorly affects the oceans, mainly global warming.

Follow Us on Facebook 

Also Read Some Think that Fathers Should Have Time Off from Work After the Birth of A Child

Scroll to Top