Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Popstar & Teenagers IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who’s your favourite pop star?

Answer – Well, to be very honest, I’m not fond of any popstar as I’m inclined towards traditional and classical music.

Question 2:- Do you want to be a pop star?

Answer – I haven’t thought about it before now, but if I get a chance, then I would love to be a pop star and would like to perform for thousands of audiences.

Question 3:- Do you like to go to concerts?

Answer – Yes, definitely. I am keen to attend concerts where a mixture of both classical and pop songs is being performed.

Question 4:- Do you prefer live music or recorded music?

Answer – Well, I have credence towards live music, but it’s not possible all the time to attend such events. Therefore I also like recorded music while performing various tasks.

Question 5:- Do you like to spend time with teenagers?

Answer – Yes definitely, I would love to spend time with teenagers as they are the source of ideas as per my opinion, as they want to fulfil their desires, they ask too many questions which eventually leave me thinking for long.

Question 6:- Do you know anything about the kind of fashion that teenagers like?

Answer – Well, if I talk about my country, then the majority of teenagers are being influenced by celebrities, in particular by actors and actresses. Hence, teenagers follow the fashion which their role model wears.

Question 7:- What are the best things about being a teenager?

Answer – As far as my opinion is concerned, being teenage is a great stage of life as everyone passes from certain changes which are important in nurturing the whole life.

Question 8:- How do teenagers entertain themselves?

Answer – Nowadays, teenagers have shifted their focus towards hand-helds devices. They play games as well as listen to favourite music along with Binge-watching the web series.

Follow Us on Facebook 

Also Read Describe a Place Full of Colours?

Scroll to Top