Science IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Science IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Science IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like science?

Answer:- YES, I love science. Because it studies humans and their environs, it’s a wonderful subject.

Question 2:- What science have you studied?

Answer:- I studied human anatomy when I was in college of nursing aid. I think I benefit much from it.

Question 3:- What do you find most interesting about science?

Answer:- The actual part I found most interested in human development, from conception till death. The types of twins pregnancy.

Question 4:- What science subject did you like the most in school? Why?

Answer:- I must confess I love anatomy but cherish pregnancy and normal labour so much because of the process of human development and delivery.

Question 5:- How has the science that you have studied helped you?

Answer:- It helps in various ways more especially in caring and assessing my clients and other humans irrespective of their personalities.

Question 6:-Did you like science classes when you were young?

Answer:- No., Because I barely understand their language, but after counselling from a professor of medicine, I develop much interest.

Question 7:-Do you think school children’s should have both science classes and art classes?

Answer:- Yes, it’s necessary to have the grass root of knowledge; it will help them to make an informed choice.

Question 8:-Do you think science is important in our society?

Answer:- Yes, science is of the utmost patient because they’re inventory of almost all things that sustain life.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top