Scenery & Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

 Scenery & Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Scenery & Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What scenery can you see from the window of your room?

Answer:- The scenery that I see from my window is mountains, with greenery and children playing near the hills.

Question 2:- Do you like to watch the scenery from your window?

Answer:- Yes, I do like; the one scene I like the most was when I visited Vizag.’

Question 3:- Do you want to live in a house with beautiful window views?

Answer:- Well, in the future I will settle near the beachside to enjoy the sounds of waves, it will give some pleasure to me.

Question 4:- How do you feel when you can’t see any beautiful view from your window?

Answer:- For me, light is more important than scenery; I sometimes feel worried when I can not see the beautiful view, so if I can go to my terrace. I can see more.

Question 5:- Do you like to try new activities? Why?

Answer:- Yes, I do like, recently I have learned cooking and painting,

Question 6:- What activities would you like to try?

Answer:- Well, as I said earlier, I learned cooking because it is my passion; I love to do gardening, these activities I would like to try.

Question 7:- What activities did you do when you were a child?

Answer:- Well, I spend most of my time going to school in the evening playing street games near my house.

Question 8:- Do you like to try new activities alone or with friends?

Answer:- Well, I like to try it with my friends; I have learned painting from my friend.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top