Saving Money & Physical Exercise Speaking Part 1 Questions With Answers

Saving Money & Physical Exercise Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Saving Money & Physical Exercise Speaking part 1 Questions With Answers.

Question 1 Did you save money when you were young?

Answer – Yes definitely, I used to save a lot of my pocket money given by my parents to buy some useful things or eat during school breaks. When I was younger, I celebrated occasions with a small treat to my parents with my pocket money.

Question 2 Have you ever given money to other children?

Answer: Yes, certainly, I have given my penny to my friends if they want to eat something they cannot even afford or buy some clothes. After giving money, I used to inform my parents that what I had done with that amount.

Question 3 Do you think parents should teach children to save money?

Answer – Yes indeed. Probably, they are the ones who teach children how to take care of each penny. And my parents also did the same.

Question 4 Do parents give pocket money to children in your country?

Answer – Yes, of course. There are a lot of parents who gives money to their children. In my country, I heard that in almost all the countries parents used to give some penny to their offsprings.

Question 5 What kind of exercises do you do?

Answer: Honestly speaking, I do exercises every day except on weekends to fit as a fiddle. I do exercises like walking, meditation, sometimes cardio.

Question 6 Do you think children should play sports regularly?

Answer – Definitely, children should play sports regularly to keep fit and be more active. I can see more children who are more active who play sports.

Question 7 What was your favourite sport when you were young?

Answer – My favourite sport was badminton when I was young and at present too.

Question 8 Do you like extreme sports?

Answer – I do like swimming, but I was unable to learn when I was younger. Presumably, If there is a chance to learn shortly, I will learn.

Question 9 What kind of exercises are popular in your country?

Answer – There are a lot of exercises Indian people do daily. As India is a diverse country, different people have different opinions. Some do walking, yoga, cardio and a lot of gym equipment.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Scroll to Top