Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do Indian people like to drink tea or coffee?

Answer – Well, in this modern era, the young generation prefers to drink coffee while older people like to cup tea.

Question 2 Do you prepare tea or coffee for guests at home?

Answer – I like to serve tea if guests are older, like my father age, although coffee would be great for my age guest.

Question 3 When was the last time you drank tea or coffee?

Answer – To be honest, my daily morning starts with tea and today morning, I drank a cup of tea with bread.

Question 4 Has your voice ever changed?

Answer – Yes, back in my childhood day, my voice was childish and now deeper.

Question 5 Is your voice similar to your parents?

Answer – Well, no, my voice is not the same as my father or mother has; it’s different, even not similar to any family members.

Question 6 Do you like your voice?

Answer – Definitely yes, I love my voice. It’s unique.

Question 7 Do you like to record your voice?

Answer – Not daily; however, I record my voice sometimes especially call recording. Moreover, nowadays, I am preparing IELTS test; thus, I record my voice on a daily basis.

Question 8 Does anyone in your family have a similar voice?

Answer – No, in my family, no one voice matches other members. All voices differ and are unique.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Describe a Family Not Your Own That You Like.

Scroll to Top