Newspapers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Newspapers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Newspapers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you often read newspapers?

Answer – Yes, I daily read in the newspaper. Newspapers are absolutely helping essays and easily read solutions and verified in the topic.

Question 2 Which do you prefer reading, magazines or newspapers?

Answer – I like a read in a magazine our newspaper I require in a newspaper because a newspaper was daily printing there a magazine Lunch in a particular time in a month.

Question 3 What kinds of (types of) newspapers (or magazines) do you usually read?

Answer – I kind of read spot shot stories and job agencies, usually newspapers I was normally read in sports job agencies and particular essays. There are normal people read a newspaper and magazine a Frist page our last page between a page a fast main title read.

Question 4 How old were you when you first started to read newspapers?

Answer – I still remember start newspaper reading at a ten age. First off, I had raided a newspaper in a subtitle and Frist and last page raid.

Question 5 Do you think it’s important to read newspapers? (Why?/Why not?)

Answer – Definitely, The newspaper read a daily from which a knowledge home Town stats and abroad country relative news. There are read Know problems are more dangers situation.

Question 6 Why do (you think) people read newspapers?

Answer – There majority of people Reding newspaper time in early morning newspaper with tea our breakfast. There are normal people read in newspaper paper morning time selection.

Question 7 What different types of newspapers are there in India?

Answer – There are many time differences newspapers provide in India. Which a state divides a newspaper. India uses many kinds of language in daily life, like Gujarati newspaper printing in Gujarati language or Maharashtra print in the Marathi language.

Question 8 Do you care about the news?

Answer – Definitely, There are read newspaper person very caring and sensitive daily. There are people know meet in a newspaper.

Question 9 What kinds of news do Indian people read in newspapers?

These people choice is not currently time read in newspaper or magazine etc. When many people Frist off read in news title, and some read an essay. There are young people like spot news 50+ are read in business our local transfer news.

Question 10 What are some methods that newspapers use to attract readers?

Answer – There are many different methods use in newspapers. There is a newspaper unique style print by the customer. Newspaper write to shot to long means all details provided in this latter.

Question 11 What influence do you think newspapers have on society?

The newspaper many changes in lock public. There is a newspaper, not a write a news relative topic. He was writ a job agency, a child for entertainment in the shot story. Older people for a loaded story.

Question 12 Do you think the Internet is a good way to get news?

Definitely yes, in this time is technology era. There are fast-growing in the latest news in the online news site. When a Most off people like in an online newspaper.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Scroll to Top