Describe an App You Know

Describe an App you know

  • What the app is,
  • How does the app use for,
  • how did you know this app,
  • Why do you use this app

Sample Answer of Describe an App You Know

There are different types of apps on my mobile phone, but I spend most of the time on Kross Komics, which is a comic app for users like me to read the stories. In this app, we can explore different genres for the manga and can read the description when we open a particular story that captured our interest.

When we are sure that we like the story after reading the description, we can bookmark it in our library in the app and can start reading. Only the first five chapters are free, and the rest chapters are wait or pay wise. We even get a bonus to unlock some of the chapters, which we can’t wait to read. I came across this app through Instagram ads and instantly fell in love with it. When I use this app, I always have a whale of a time.

Follow ups Describe an App You Know

Question 1:- Which phone app is the most popular in your country?

Answer – Whatsapp is the most popular app in my country as it is convenient to exchange messages.

Question 2:- Do you think the parents should limit the time their children spend on the phone?

Answer – Of course, parents should definitely restrict their children from spending lots of time on mobiles.

Question 3:- Do you think people depend on phone apps too much?

Answer – Yes, I firmly believe that people now are more dependent on the app than old ways of doing things.

Question 4:- Do you think some apps will help people to study?

Answer – There are some apps that really contribute to society by sharing their knowledge.

Question 5:- What kinds of apps do you have on your phone?

Answer – On my phone, I have a variety of apps ranging from online shopping to fitness, entertainment to educational purposes like amazon, dumbbell exercise app, Netflix, IELTS preparation app.

Question 6:- What are the drawbacks of having too many apps on your phone?

Answer – Because of too many apps, our phones slow down, and we receive unnecessary notifications.

Question 7:- How much time do you spend on these Apps?

Answer – Not much time, but it can be estimated between 4-5 hours a day.

Question 8:- Do you like to look for new Apps or just keep using the old ones?

Answer – I like using new apps and seeing if they fit my expectations or not.

Question 9:- Do you use free APPs or the ones that you need to pay for?

Answer – I use free apps. For apps that need the payment for using them, I have Netflix and prime videos.

Follow Us on Facebook 

Also Read Some People Say It Is More Important to Plant Trees in the Open Spaces in Towns

Scroll to Top