Describe a Person Who Often Travels by Plane

Describe a Person Who Often Travels by Plane; You should say:

  • Who this person is
  • Where they go
  • Why did he/she travel by plane
  • And explain how he or she feels about it.

Sample Answer of Describe a Person Who Often Travels by Plane

Almost 70% of the populace prefer to travel aeroplanes, especially its long trip, and air travel is an easy and time-saving journey. Today I would like to share about a person who is often travelling by plane. He is my uncle’s name Mohammed, and he is a businessman settled in Oman. He roaming to the world for his business needs, my child hod time he is the one who was travelling every time in the air, so when I saw him, I was over the moon because he always brings chocolate for my brother and me. Not only the chocolate but also he explained each and every tri how he felt the journey what he saw from the place, food, culture and so on, But I like to hear from him about the aeroplane journey, Iwansnt travel by plane in my childhood so every time I dreamed that, my uncle knows that so he started to explain the seat, the air hosts, etc.

Follow-ups Describe a Person Who Often Travels by Plane.

Question 1 What are the benefits and drawbacks of travelling by plane?

Answer – There are plenty of advantages for the air modes transport. Easy to travel, timesaving trip as well as the fastest mode of transport. Apart from that, we can enjoy different food, service etc. Coming to the drawbacks, the price of air tickets is not affordable for everyone, and it causes air and noise pollution.

Question 2 Is it great to live nearby an airport?

Answer – I don’t think it’s great living near the airport because there are many traffic jams there full day and night maybe it increases the pollution it may lead to health problems.

Question  3 What types of transportation do people choose when they go on a long trip?

Answer – I reckon people like to travel by plane, its the common fastest mode of transport, if we could go any places within the time limit.

Question 4 Do Indian people love to travel by plane?

Answer – Yes, Indian people are like to travel by air, we have an enormous number of airports in each state.

Question 5 Would you prefer to travel in your own car in the future?

Answer – I don’t have any plan to travel long by car, but it’s within the city. I always prefer my car to travel, because it’s in good condition and during my travel, I can play my favourite music.

Question 6 What sorts of people travel by aeroplane in India?

Answer – Nowadays middle-class families also prefer to travel by air, comparatively old days, there are many changes to modes of transport.

Question 7 Why do some people dislike aviation?

Answer – There are some reasons to hate aviation. Some people hesitate to travel in height. Some have got a bad impression on the flight journey; moreover, any health issues are also a reason to dislike aviation.

Question 8 How is working at an airport different from working somewhere else?

Answer – Aviation field offers a much more competitive salary comparatively other jobs, it’s a gargantuan money-making field, so it’s different from the professions.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Describe Something You Do to Stay Healthy During Lockdown without Gym.

Scroll to Top