Describe a Person Who Likes to Travel by Plane

Describe a person who likes to travel by plane: You should say:

  • Who this person is?
  • How do you know this person?
  • Where this person travels to?
  • Explain why this person likes to travel by plane?

Sample Answer of Describe a Person Who Likes to Travel by Plane

When we are young, we always think about travelling by plane. Likewise, my cousin sister wants to travel by plane one day. She and I have been living together for almost 25 years. She says that she wants to get that experience and want to feel close to nature. She always fancies that one day she will travel and tell me how does it feel about travelling by plane. She also says that how good it must feel to be close to the sky and feels the air above it and just look through the nature down. Now, her dream is coming true she is soon gonna travel to Manali from Mumbai by plane, and she is so excited that she can’t express her feelings and cannot keep quiet about it too. She says it is gonna be so exciting and would like to describe that feeling to you.

Follow-ups of Describe a Person Who Likes to Travel by Plane

Question 1:- Which are the benefits and drawbacks of travelling by plane?

Answer:- Personally, I think that if one is as excited as me to travel by plane, then there aren’t many disadvantages to it because we can do whatever we want and can easily pass the time. But there are some people who find it difficult to travel by plane first reason is that the time it takes to reach the destination some takes 18hours which can be a drawback to an elder people because they cannot sit for such a long time in a plane also the seats must be comfortable enough for them.

Question 2:- Is it great to live nearby an airport?

Answer:- ¬†I don’t think so living nearby the airport will be beneficial because the sound generated by the plane can make us deaf and also can be a hindrance in our daily life. Pollution can also be the other reason. Continuous traffic, people gathering and all these will be affected in our daily routine.

Question 3:- Do Indian people love to travel by plane?

Answer:- Not only Indian but most people all around the globe love to travel by plane. The reason could be the flexibility, and it saves our time which we want that how one transportation can help us to save our time to reach a destination.

Question 4:- What types of transportation do people choose when they go on a long trip?

Answer:- Nowadays, planes are chosen greatly for travelling. But, also people like to travel by train it also, can be feasible and one can enjoy the nature and can have fun, and they just can make those moments memorable. For long trips, some might choose a car too. Because this can help them to make the top easy and they can take their own time to travel around do whatever they have given thought.

Question 5:- Would you prefer to travel in your own car in the future?

Answer:- Yes, I would like to travel by car in future because I want to get that feeling of travelling to a long destination with our friends or family where we can just enjoy and do whatever we want to and also whenever we want to. It also helps us to understand each other well and get comfortable with new ones too.

Question 6:- What sorts of people travel by aeroplane in India?

Answer:- I think all the people travel by plane but mainly actors, business people, tourists, travel more by aeroplane. Because this can save time for them to reach the destination and also for celebrities for their shooting, it will be great to shoot the scenario at a different place in a short period of time. Tourists mostly travel to gain insights into other cultures and values, and so on.

Question 7:- Are you pleased with the service on the plane in India?

Answer:- I am quite unfamiliar with this experience, but from the understanding of what I have heard about it, I know that mostly all people are comfortable and pleased with the experience in the plane and the way they help the people, be that luggage or the scanning process or checking or anything is all maintained well and thoroughly.

Question 8:- Why do some people just dislike aviation?

Answer:- The fear of height can also have an effect on disliking to travel by plane. They must think that what if something happens and we might get hurt because of it. Also, they must have heard from others much about plane crash only so also they can have these fear, or they have experience can also lead to the dear.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top