Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use computers?

Answer:- Yes, I use a computer. In fact, it is my routine task to work complete on a computer.

Question 2:- What do you use a computer to do?

Answer:- I use the computer for many purposes, for example sending email to clients which are situated in North America, and also I used computer for learning purposes.

Question 3:- Did you use computers when you were little?

Answer:- We will remember that we have a separate subject for the computer, so I had learned computer in my childhood.

Question 4:- Do people often use computers these days?

Answer:- Yes, nowadays people use the computer a lot as compared to the part because now is everything is depending on the computer UN many tasks automatically done by a computer which used to do by men.

Question 5:- Will people continue to use computers in the future?

Answer:- Obviously, ears because in the future the all the jobs depend on the computer only, so computer plays a vital role in the future.

Question 6:- Who is your favourite celebrity?

Answer:- My favourite celebrity is Akshay Kumar because he is a very well known actor in the Bollywood industry.

Question 7:- Do you like any foreign celebrities?

Answer:- Yes, I like foreign celebrities whose name is is a b de Villiers who is a very rich cricketer of all Indians.

Question 8:- Would you want to be a celebrity in the future?

Answer:- No, no, I don’t want to be a celebrity because a celebrity cannot live a normal life as a people name in the world.

Question 9:- Do you think we should protect famous people’s privacy?

Answer:- Obviously, we have to protect famous people privacy because they have a right to live life there is a normal people live.

Question 10:- How do celebrities influence their fans in your country?

Answer:- Celebrities influence their fans in many ways. For example, this set the example in front of them, and also they share their experience with fans.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top