Celebrity & Chocolate IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Celebrity & Chocolate IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Sample Answer of Celebrity & Chocolate IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Who is your favourite celebrity in India?

Answer – I follow almost every Bollywood star, but my admiration is Hrithik Roshan due to his inspiring acting in the movie “WAR”.

Question 2 Do you like any foreign celebrities?

Answer – I know few Hollywood superstars such as Tom Cruise, Jason Stratham and Johnny Depo; among these three, Johnny is my favourite. His acting is marvellous in Pirates Of Caribbean.

Question 3 Would you want to be a celebrity in the future?

Answer – It will be a great opportunity if I become a star in the coming times. My parents are proud of me, and I will be well known in my country. If I become a celebrity, I would like to help low-income families with whatever I earn.

Question 4 Do you think we should respect famous people’s privacy?

Answer – Well, celebrities also are human, and they have the right to their privacy. We need to understand this and support them, and don’t interfere with their private life.

Question 5 How do celebrities influence their fans in India?

Answer – Nowadays, stars best ways to prompt company’s products by various advertisements so people can copy their style, especially in following to wear outfits. Also, recently many celebrities came forward in COVID 19 Pandemic and supported many people by sending them to their homes, provide food, medicine arrangements etc…

Question 6 How often do you eat chocolate?

Answer – Yes, I do eat chocolate every day. When I daily complete my dinner, I consume two to three dark chocolate as a dessert because it is loaded with nutrients that can positively affect my health.

Question 7 What’s your favourite flavour?

Answer – As I mentioned, dark chocolate is my favourite one. I liked to eat Dairy milk and munch chocolate. I also used to eat polo type mouth freshener chocolates.

Question 8 Is chocolate expensive in India?

Answer – Absolutely, because it is daily consumed by most of the people in India. Additionally, foreign chocolate is very expensive as it is imported from different countries, so nearly 10% Basic custom duty and 10% Social welfare tax are also applicable on the basic price.

Question 9 When was the first time you ate chocolate?

Answer – I remember when I was a child my father was supposed to bring a variety of chocolates when he returned home from his works. At that time, I assumed that I had tasted chocolate the very first time.

Question 10 Is chocolate popular in India?

Answer – Yes, it’s prevalent as almost everyone eats chocolate. Moreover, on many occasions like birthday parties, Anniversaries or some special days like Valentine’s Day people generally distribute chocolates to each other.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Plan & Festival Speaking Part 1 Questions With Answers

Scroll to Top