Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1. When was the last time you did something in hurry ?

Answer – \Well it was an that was a very bad day of my life when I was going for the Tirupati, I just missed my train because of my alarm which was late. This was the time I felt I walk out in a hurry.

Question 2. Do you like to finish things quickly?

Answer – Yes I do like finishing things very quickly because I don’t want to make anything delay because of me, the work or anybody. No one should be effect because of me.

Question 3. What kind of things you would never do in a hurry?

Answer – In general the things with related to the money and bank accounts and the things should be progress in the religious things and I don’t do these things in very hurry because it affect us in a lot manner.

Question 4. Why do people make mistakes more easily when they are in a hurry?

Answer – As everybody commits mistakes in hurry because they are going in an making things in a very fast way which they cannot meet its consequences like commitment and trends, so this makes the people make mistakes.

Question 5. Are there many (or any) museums in your hometown?

Answer – Naturally not because in my hometown there is only one museum with consists of lot of books from the ancient history like kothana who is the established writer in 1998 and he have he is a person who established the Museum in our hometown.

Question 6. Do you think museums are useful for visitors to your hometown/country?

Answer – As far as I’m concerned, museums are very helpful to the people who are visiting and country on hometown because it shows the historical source of their culture and their development in the ancient day.

Question 7. Do you often visit a museum?

Answer – No, I don’t often visit Museum but I have visit in long time ago when I was in a school it was an School excursion that has been taken by the correspondence of school and because of to have many things to be learn at the particular time and which was due to this current effect of covid-19 so we cannot able to visit Museum now and then.

Question 8. Did you go to any museums when you were a child?

Answer – Yes I do went to museum when I was kid and also have a lot of fun in the time and I have read many books regarding the poets of ancient history and give some abundant of knowledge which changed from which came from the Historical moments like Raja Raja Chola and the poets called baithana and many things

Question 9. When was the last time you visited a museum?

Answer – When I was in school kid it was the last time I visit a museum with my friends which was held by the school to it and educational special occasion and which made and great impact of for education and the time of 10th standard we are going for we have a lot of subject about this poet so we went to there this purpose of education.

Question 10. Do you think it’s suitable for museums to sell things to visitors?

Answer – I don’t agree to statement because the Museum contains of valuable things about the ancient history that cannot be said to the visitors because it may affect in the the our culture so I believe it should not be sell to anyone and it should be stored in the museum for the display.

Follow Us on Facebook 

Also Read Newspapers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Scroll to Top