Tidy Person & Jokes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Tidy Person & Jokes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Tidy Person & Jokes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Are you a tidy person?

Answer:- Yes, I am; I like to everything clean and neat.

Question 2:- How do you keep things tidy?

Answer:- I am setup the majority of stuff according to my taste as well as cleaning.

Question 3:- Do you think people should be tidy all the time?

Answer:- Yes, sure it succours them to routine life, without tidy people feel bored and sometimes hard to get paramount stuff of things.

Question 4:- Are you tidier at work(school) or home?

Answer:- To be honest, I am tidier at the workplace than at home; at home, I feel more relaxed; in professional life also have discipline, rules and regulations; hence it is also decisive.

Question 5:- What’s the best present or gift you have ever received?

Answer:- Almost nine years ago, I received my study desk from my parents after I got 2nd rand in my school that was the best gift I received yet for me.

Question 6:- Do you give expensive gifts?

Answer:- No, I am in the student phase. Additionally, I haven’t started earning money. As a result, I don’t give an expensive present to anyone.

Question 7:- What do you give others as gifts?

Answer:- It is dependents on their age; if they are juveniles or children, then I give them chocolate or toys while for older, I prefer to give them home chores equipment or sometimes books and religious programs CD.

Question 8:- What kind of gifts are popular in your country?

Answer:- Money is probably the most popular present in India; the majority of citizens prefer it over others. Such in a Marriage ceremony or other functions or events, people give money.

Question 9:- Are you good at telling jokes?

Answer:- Well, to be honest, I think I am not good at telling jokes, I try, but my friends don’t laugh at it. Thus I think it is not witty enough.

Question 10:- Do your friends like to tell jokes?

Answer:- Yes, back in my college days, we tend to Search for jokes ok Google and tell them to each other at break time.

Question 11:- Do you like to watch comedies?

Answer:- I love to watch comedy programs and even regularly watch one comedy televisions program on Sunday.

Question 12:- Have you ever watched a live show?

Answer:- Unfortunately no, it is expensive to attend, and I haven’t started earning thus I didn’t chance to watch it, but in future, I am looking forward to attending a live concert.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top