Study IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Study IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Study IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What do you study?

Answer:- Well recently I have done my graduation in Computer Science, and now I am doing Masters in the same subject, and it is very interesting I must say.

Question 2:- Where do you study that?

Answer:- Well I am studying it I am studying at a college Punjab Management and Technology and it is isolated from Punjab Technical University it is very deprecated and famous in my in India and I will laugh to complete my Masters from this university

Question 3:-. Why did you choose that subject?

Answer:- I just that subject because I found them very interesting from my school days actually I remember vividly when I was in 8th class I was introduced with this subject from the very first time by my teacher missing he is a very good knowledge of the subject and because of his teaching methodologies I could in this same field.

Question 4:- Is it a popular subject in your country?

Answer:- Yes, I can say that it’s really famous in my country among youngsters because anybody can know that nowadays computer is very important for all the work sectors where everybody has a profound knowledge of computer to work in any stream so yes it is very famous.

Question 5:- Do you like that subject?

Answer:- Yeah, of course, I like my subject because I have a keen interest in this subject and also there is so I can find it really interesting, and I like them.

Question 6:- Do you get on with your colleagues?

Answer:- My friends or colleagues because they all have very friendly nature and I am too very friendly, and there is a lot of time for us to to do Tok, and we do some other activities together, so we are really good friends.

Question 7:- What was the first day like?

Answer:- Well, I can say that the first day is something that nobody can forget. I also vividly remember my first day at college actually there was behind, but after reading a few days. I made some friends, and also I was familiar with teachers back that day. I didn’t know that we’re I had to go and be in the class, so my teachers were really friendly and ever had me too to understand things.

Question 8:- What are the main aspects of your subject?

Answer:- Well, there are so many aspects of my subject like like a counts data science data analysis and so on, but programming is the most important aspect of my subject, and I would like to become a programmer because I have a piece of profound knowledge about programming languages there are a number of languages in the in my subject that I have learnt like C language is C + + Java and Python is very famous in

Question 9:- If you had the chance, would you change the subject?

Answer:- The tallest free now I have done my graduation in the same field, and I am doing the same I am doing I am sending the same aspect, so I never would like to change my subject in any cost because it is my favourite and now I would like I am planning to do the job in the same stream.

Question 10:- Do you plan to get a job in the same field as your subject

Answer:- Yes, as I said earlier that I am planning to do a job in the same field actually; I would love to become a programmer at a Python programmer because I am sure that I will find easily job in any deprecated company or after some time, I am planning to go abroad after some experience in this field.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top