Photography IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Photography IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Photography IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you like to take photographs? (Why?)

Answer – Yes, I like a photographer. I most times click on history and natural photos.

Question 2 Do you prefer to take photos yourself or to have other people take photos? (Why?)

Answer: I love natural movement take photo click, but past of time, some photos click next people. Many people like a photo in next people photo style.

Question 3 How (why) did you become interested in photography?

Answer – I had watched in discovery channel show in the natural wild gallery. I was interested in photography. And a daily click in history and natural photos.

Question 4 How long have you liked taking photographs?

Answer – I have been clicking photos for the last six years.

Question 5 In what situations do you take photographs?

Answer – Not a particular situation, but I take photographs whenever I go on a trip and special occasions such as marriage.

Question 6 Do you prefer to take pictures of people or scenery?

Answer – Yes, I like to prefer to take photos of animals, birds mountains. I was interested in scenery click cover photo.

Question 7 Do you keep your photographs on your computer?

Answer – Yes, I took many photos to save my computer drive. I think a photo it’s good memories people life connect a bad our happy time.

Question 8 Are there any photos on the walls of your home?

Answer: Most people like a photo in this living room and likely the good photo in a large-good marriage travelling take and older people get photo majority in India Street area House.

Question 9 Do you frame (or have you framed) any of your photos? (If yes, which? & why??T.

Answer – Yes, I which one of my college degree photos takes in my living room. I was majority to photo frame editor a laptop.

Question 10 Do you prefer to send postcards to people or to send photos that you took yourself? (Why?)

Answer – Yes, I perfect to click photo send in my relative and friends group. I was gifting a photo send to a marriage function, birthday party proud of movement. etc.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Plan & Festival Speaking Part 1 Questions With Answers 

Scroll to Top