Life Stages & Rest IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Life Stages & Rest IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Life Stages & Rest IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you enjoy your current stage of life?

Answer- In my life, I enjoyed each and every moment. The moment is any type it is sad, happy or funny I enjoyed it.

Question 2:- Which stage of your life do you think is the most important?

Answer- I think that happy life is the most important. Because happiness is always made feel fresh and relaxed. And is stressful for me.

Question 3:- In which stage of your life was you the happiest?

Answer- Recently, I visited Alibaug, and that beach was astonishing and made me happy that time. And those memories I always remember that. I go outside my home with my family. It is happiness for me.

Question 4:- What is your plan for your next stage of life?

Answer- I recently plan to go abroad for my higher education in international universities. And also know about their culture.

Question 5:- How often do you take a rest?

Answer- In our busy, most of the people is having a rest. And I rest to go each Sunday to different places and visit them. Because on weekdays it is a fully packed schedule that’s why the weekend is the best option to take rest ourself.

Question 6:- What do you do when you take a rest?

Answer- On weekdays, I take a rest to watch any movie or listen to music or sometimes take a nap. But on weekends, I go outside with my family or with my friends to rest our bodies and relax in a stressful, hectic life.

Question 7:- Do you take a nap?

Answer- Most people take a nap in the afternoon. And sometimes, I also take a nap on weekends. It is only for 45 to 60 minutes.

Question 8:- How do you feel after taking a nap?

Answer- Taking a nap is good for our health. And I feel relaxed and stress-free after taking a nap.

Follow Us on Facebook 

Scroll to Top