Home & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Home & TV IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Home & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who do you live with?

Answer – I live at Onitsha, and it is located in the Eastern part of Nigeria. And is the centre of commerce. Its habitats are over 3 million.

Question 2:- What is your favourite room in your home?

Answer – My favourite room is my bedroom because it is my space, and once after work, I come home and enter in there my household gives space knowing I am exhausted.

Question 3:- How is your home decorated?

Answer – My home is decorated with a medium-sized TV, light pink colour on the wall and centre table with small flower vat on it.

Question 4:- Do you like visitors coming to your home?

Answer – No, I don’t because I’m a working-class lady; I don’t have time. I am always on duty, but small space I have, I give it to my family and rest.

Question 5:- Do you like watching TV?

Answer – Yes, I do because it is a form of relaxation, and I like hearing 7:30 am newspaper headlines before going out each day.

Question 6:- What is your favourite TV show now?

Answer – Very nice question; I am not a fan of shows, so I don’t really watch it unless my hubby saw an interested one that gives credit to the good family building; then we use it to relax workout for the day.

Question 7:- What was your favourite show when you were a child?

Answer – My favourite TV show when I was a kid was Papa Ajasco, and it was a funny comedy show that teaches a lot to live a community life.

Question 8:- Do you like watching TV shows from other countries?

Answer – I am not tv show fan, as I said previously, but sometimes kids love my watch with them. I do, and they will be thrown question patterning on what they didn’t understand, and I put them through.

Follow Us on Facebook 

Also Read Talk about Something Interesting Your Friend Has Done but You Haven’t

Scroll to Top