Watch & Dream Speaking part 1 Questions With Answers

Watch & Dream Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Watch & Dream Speaking part 1 Questions With Answers

Question 1 How often do you wear a watch?

Answer – I wear a watch seldom any as going for outing or dinner or in some gathering.

Question 2 What was your first watch like?

Answer – It was very funny when I was a kid I was gifted by parents and it was digital.

Question 3 What kinds of watches do you like to wear?

Answer – I like to wear a digital and smartwatch which contains all the modern and new technology.

Question 4 Do people still wear watches in your country?

Answer – Yes, individuals in my nation prefer to have on their wrist.

Question 5 Do you often have dreams at night?

Answer – No, I have not many dreams while sleeping but wide-open eyes show me dreams

Question 6 Have you had a bad dream before?

Answer – Probably in the back days when I was a kid I would have the worst nightmare ever.

Question 7 What was the strangest dream you have had?

Answer – I have very few dreams but I would like to talk that one of the creepiest clowns came into my dream I was almost scared of him and cried a lot.

Question 8 What do you usually dream about?

Answer – To be frank I have had dreams but I don’t remember more of them. Moreover, I would have dreamt of earning huge money.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Break Speaking Part 1 Questions With Answers

Scroll to Top